МФА U-19: Очікувана перемога

МФА U-19: Очікувана перемога
У рамках чемпіонату України з футболу серед команд U-19 першої ліги в 11-му турі МФА зустрічався з аутсайдером чемпіонату – «Бережани-ДЮСШ», який до цього часу ще не відчував смаку перемог.

 

Тому саме з такими суперниками наші хлопці мали продемонструвати свої  кращі якості й звісно принести результативну перемогу.  Щоправда на перший гол довелося чекати цілих 20-ть хвилин – Артем зумів замкнути прострільну передачу з фланга. Через три хвилини Юрій Булеза, отримавши передачу на лівому куті перед карним майданчиком суперника змістився в центр і пробив по-під дальню стійку – кіпер бережанців намагався врятувати ситуацію, однак зарадити не зміг – 2:0. А на 31-й хвилині знову флангову передачу ефектно «піймав» Влад Ярмошеко, який вколотив третій м’яч у ворота суперника. У мукачівців були ще кілька нагод збільшити свою перевагу та забракло точності, а в кількох епізодах гостей врятував страж воріт.

Друга половина поєдинку розпочалася з чергового голу від Баятяна – який вдало зіграв на добиванні після пострілу партнера Дністрянського – 4:0. Суперник спромігся на відповідь на 50-й хвилині – бережанець Павло Олійник, отримавши м’яч метрів за 25 до наших воріт, будучи під тиском нашого оборонця, зумів розвернутися  й потужно пробити – наш кіпер зреагувати на постріл не встиг – 4:1. На цей гол підопічні Віктора Ряшка відповіли ще двома влучними ударами – на 63-й хвилині наші хлопці перехопили вкидання воротаря в центральній зоні, звідти віддали передачу на Ярмошенка, який правим флангом увірвався в карний майданчик гостей і віддав вивірену передачу на дальню стійку, де в підкаті м’яч проштовхує вже в пусті ворота Н.Грицак. А остаточну крапку в поєдинку  поставив Тіберій Габовда, який вдало зіграв на добиванні – спочатку партнер по команді потужно пробив м’яч влучив у стійку й відкотився прямо до ніг Тіберія, який в дотик спрямував кулю в дальній кут – 6:1. Збільшити голевий гандикап нашої команди мали нагоду Артем Атамась, однак на допомогу кіперу прийшла поперечина  воріт.  Тож – 6:1 і МФА впритул наближається до третьої сходинки.

В інших матчах ДЮСШ (Тернопіль) вдома поступається луцькій «Волині» -0:3; «Опір» (Львів) перемагає «Тепловик-ДЮСШ-3» (Івано-Франківськ) – 4:1; «Буковина» в рідних стінах розбиває новояворівський «Гірник» - 8:0, а івано-франківська «Ніка» впевнено перемагає «Рух» (Винники) – 4:0.

Тож після цього туру турнірне становище команд є таким: «Буковина» (Чернівці) – 30 очок; «Волинь» (Луцьк) – 27; «Тепловик» (Івано-Франківськ) – 21; МФА (Мукачево) – 19; ДЮСШ (Тернопіль) – 16; «Рух» (Винники) – 14; «Ніка» (Івано-Франківськ), «Опір» (Львів) – 12; «Гірник» (Новояворівськ) – 9; «Бережани-ДЮСШ» - 0.

Наступний поєдинок МФА зіграє на виїзді проти івано-франківського «Тепловика» 11 квітня.

Технічні дані матчу

Молодіжний чемпіонат серед команд U-19 першої ліги

11-й тур

Стадіон сел.. Середнє

МФА (Мукачево) – «Бережани-ДЮСШ» - 6:1 (3:0)

Голи: Баятян 21, 46;  Булеза 24, Ярмошенко 31, Грицак 63, Габовда 72 – Олійник 50

Арбітр: Родін Іван (Львів);

Асистенти арбітра: Михайло Лялюк, Вадим Рубей (Іршава).

Делегат ФФУ: Василь Козик (Мукачево)

МФА: Колісник Максим, Максимець Віталій, Мельник Назар (Синишин Святослав 64), Береш Антон, Зан Василь (Кривка Василь 73), Ярмошенко Владислав (Лозан Олег 70), Булеза Юрій (Байса Іван 73), Дністярнський Олександр (Габовда Тіберій 64), Атамась Артем, Грицак Назар, Баятян Артем.

Запасні: Одинцов Артем, Смітюха Олег.

Тренер: Віктор Ряшко

«Бережани-ДЮСШ»: Мручок Марко, Черкавський Юрій (Легета Михайло 48),  Кушлик Віталій (Качерий Василь 46), Засєдко Андрій, Мукевич Петро (Волков Валентин 50), Валько Ярослав, Олійник Павло, Малий Олег, Легета Назарій, Олнич Остап, Чвагацький Віталій.

Запасні: Турчак Володимир, Кривець Віталій, Нирка Андрій.

Тренер: Ігор Хичій

 

05 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів