Іршавські поліцейські розмовляли зі школярами про булінг

Іршавські поліцейські розмовляли зі школярами про булінг
До Великораковецької загальноосвітньої школи 1-3ступенів завітали поліцейські Іршавського відділення поліції. Полісмени обговорили тему насильства та жорстокості серед учнів.

 

Інспектор ювенальної поліції Яна Горзов зустрілася з учнями Великораковецької школи. Цього разу темою розмови зі школярами став булінг. Присутні з’ясовували, з яких причин та за яких умов у колективі стають можливими прояви агресії, залякування  чи цькування.

Учасники бесіди роздумовували, що необхідно робити тим, хто став свідком чи жертвою булінгу, як знайти шляхи виходу зі складних і напружених ситуацій в учнівському колективі. 

Співрозмовники змоделювали ситуацію, коли насильство направлено на одну дитину.  Присутні мали змогу проаналізувати ситуацію, зробити висновки і запропонувати свої варіанти вирішення умовного конфлікту, шукали відповіді на питання, як захистити себе та своїх друзів і не стати агресором. 

Поліцейська запевнила школярів, що в разі необхідності діти можуть звертатись до неї,  і разом знайти спільну мову з однокласниками, вчителями або батьками.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

05 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів