Для самооборони мукачівський водій використовував незареєстрований пістолет

Для самооборони мукачівський водій використовував незареєстрований пістолет
Вчора, опівдні, в місті Мукачеві, на вулиці Франка, інспектори зупинили автівку БМW 520, водій якої перед поворотом не подав сигнал світловим покажчиком відповідного напрямку. Та вже в ході перевірки належних документів, патрульні зрозуміли, що це було не найбільше правопорушення керманича.

 

Спочатку патрульні виявили, що номерний знак автівки зареєстрований на інший транспортний засіб. Завдяки злагодженим професійним діям, в ході розмови інспектори помітили, що водій занадто хвилюється, тому, згідно чинного законодавства, вирішили провести поверхневу перевірку. В результаті, на ремені в чоловіка був предмет, ззовні схожий на вогнепальну зброю споряджений 4-ма набоями.

За словами громадянина, даний предмет зберігає для самооборони, але жодних дозвільних документів надати не може, тому що їх немає. На місці події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

До уваги громадян! На Закарпатті із 1 по 30 квітня триває місячник добровільної здачі зброї! 

Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до територіальних відділів поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

05 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів