Напередодні Великодніх свят закарпатські студенти відвідали дитячий будинок

Напередодні Великодніх свят закарпатські студенти відвідали дитячий будинок
Студенти Ужгородського національного університету продовжують добру традицію – відвідини дитячих будинків напередодні свят, і наближення Великодня не стало виключенням. Так, цього тижня студенти економічного факультету відвідали будинок дитини у Сваляві та провели незабутній день з його вихованцями.

 

Для студентів УжНУ поїздки в дитячі будинки та сиротинці стали вже звичною справою, яка, однак, вимагає кропіткої підготовки. Систематично різні факультети збирають охочих, які б хотіли не просто віднести необхідні для вихованців речі, але й побути з ними упродовж декількох годин, подарувати свій час та ніжність. Щороку студенти університету здійснюють ряд поїздок до різних закладів, де на них з нетерпінням чекають ті, хто позбавлений батьківської ласки.

Так, за тиждень до Великодніх свят студенти економічного факультету тішили вихованців свалявського будинку дитини, у якому навчається понад сто вихованців. До поїздки долучилося десять студентів факультету, які не змогли залишитися байдужими та для потреб малечі придбали чимало необхідного, зокрема підгузники, дитяче харчування, фрукти та сухе печиво. Дітки, що знаходяться у цих стінах, віком до п’яти років, а наймолодшому – усього місяць від народження.

Учасникам поїздки вдалося відвідати дві групи вихованців, поспілкуватися та погратися з кожним з них. Студенти відзначають, що попри потребу у речах, дітки найбільше тішилися увазі та можливості погратися із гостями. Кожен зі студентів намагався приділити максимум уваги  кожному вихованцю та подарувати їм трішки тепла. Студенти переконані, що такі поїздки повинні збирати щораз більше охочих та залучати нових студентів, адже після декількох годин проведених з цими щирими та лагідними дітьми формується нове бачення та сприйняття цінності власної родини.  

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

06 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Вікторія 2018-04-06 / 12:30:43

    Доброго дня, У Вас дещо неправильна інформація. В цей дитбудинок їхала Студентська рада Ужгородського національного університету! Виправте, будь ласка, інформацію.