В міськраді Ужгорода внесли зміни до Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2018 рік

В міськраді Ужгорода внесли зміни до Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2018 рік
Зміни до Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2018 рік внесли на сьогоднішній сесії міськради. Зокрема, перший абзац розділу 4 Програми виклали в наступній редакції:

 

"Проблему передбачається розв’язати шляхом:

- надання матеріальної допомоги категоріям осіб, які її потребують у порядку, передбаченому Додатком № 4 до Програми;

- закупівлі путівок на санаторно-курортне оздоровлення (для ветеранів праці) та відшкодування вартості путівок санаторно-курортним закладам за ветеранів війни, осіб, на яких поширюється дія Законів України « Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань»;

- підтримки внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції та інших соціально незахищених категорій осіб.

Крім того, доповнити Програму додаткових гарантій додатком № 4 «Порядок надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які внаслідок недостатнього матеріального забезпечення потребують соціальної підтримки».

Мінімальний розмір одноразової матеріальної допомоги 100 грн., максимальний - 15 тисяч гривень. Міський голова та депутати міської ради мають право в окремих випадках, як виняток, приймати рішення щодо надання одноразової грошової допомоги в розмірі, який перевищує максимальний.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

06 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів