У Програмі соціально-економічного розвитку Ужгорода на цей рік – зміни

У Програмі соціально-економічного розвитку Ужгорода на цей рік – зміни
Зміни до Програми соціально-економічного розвитку Ужгорода на цей рік прийняли сьогодні депутати на сесії Ужгородської міськради.

 

Зокрема, у додатку “Показники будівництва, реконструкції та капітального ремонту соціально-культурних та комунальних об’єктів на 2018 рік” передбачили фінансування на реконструкцію спортивного майданчика НВК "Гармонія" (вул. Доманинська, 263) – понад 398 тис. грн., у тому числі: кошти державного бюджету –386,5 тис. грн., кошти міського бюджету – 11,6 тис. грн.

За рахунок коштів обласного бюджету передбачили обсяг фінансування на спорудження пам'ятника жертвам Голодомору 1932- 1933 років в Україні (в тому числі проектно-кошторисна документація, експертиза) – 1,1 млн. грн., спорудження пам'ятника особам, які віддали життя за Україну під час проведення АТО – 1,5 млн. грн., капітальний ремонт благоустрою території ЗОШ №6 – 500 тис. грн.

У додатку до Програми “Перелік цільових міських Програм, які передбачаються реалізовувати у 2018 році” доповнили Програмою відшкодування відсотків за кредитами, залученими населенням на впровадження енергозберігаючих заходів в Ужгороді на 2018-2022 роки та Програмою зайнятості населення на період до 2020 року.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка 

 

06 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів