Чим сьогодні зайняті комунальні та інші міські служби в Ужгороді

Чим сьогодні зайняті комунальні та інші міські служби в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи, відновлюють лінію вуличного освітлення на вулиці Олександра Богомольця, міняють світильник на Другетів. Проводять заміну ламп і на вулицях Зореслава (Локоти), Івана Ольбрахта, Августина Волошина, Православній набережній. На вулиці Льва Толстого демонтують, щоб забрати на ремонт, опору вуличного освітлення.

 

Працівники комунального підприємства КШЕП ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Андрія Палая (Тельмана), Шумній, Академіка Корольова, Іллі Бродлаковича, Івана Айвазовського, Івана Сільвая. Проводять також комунальники обстеження світлофорів у місті, міняють при необхідності лампи. Вночі робітники КШЕПу з використанням спецтехніки прибирали вулиці міста.

На вулиці Возз’єднання працівники «УжАгроміксу» спилюють пні та проводять підготовку до посадки молодих дерев. Крім того, роблять формувальну обрізку ялівцю на зеленій зоні транспортного кола на площі Дружби Народів і кущів поблизу медфаку УжНУ.

«АВЕ-Ужгород» прибирає стихійні смітники на вулиці Юлії Жемайте, проспекті Свободи, 31. Роблять також дезінфекцію сміттєвих баків у місті. Вночі механізовано прибирали вулиці Габора Дойко, Михайла Коцюбинського, Лесі Українки, Робочу, Руську, Мукачівську, Швабську, Перемоги, Андрія Новака, проспект Свободи (від площі Кирила і Мефодія до залізничного вокзалу), Слов’янську набережну, транспортний міст Масарика та транспортні кола на площах Дружби Народів, Богдана Хмельницького.

Робітники підприємства «УжБудСервіс» ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Василя Сурикова, Павла Пестеля, Василя Комендаря (Джамбула), у провулку Залізничному.

«Прибиральник Плюс», «УжБудСервіс», «Управління житлом», «Хаус Менеджмент Груп» проводять також ручне прибирання вулиць.

На площі Шандора Петефі продовжують реконструкцію інженерних мереж, (прокладають зовнішню водопровідну мережу), на вулиці Юрія Гагаріна – капітальний ремонт тротуарів (демонтаж та влаштування бордюру).

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

На ФОТО – проведення працівниками «АВЕ-Ужгород» дезінфекції сміттєвих баків.

 

06 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів