Всі барви писанок Свалявщини

Всі барви писанок Свалявщини
До відзначення свята Воскресіння Христового у Свалявському РБК відбулася виставка-конкурс дитячої творчості для учнівської молодді «Закарпатська писанка», де учні загальноосвітніх навчальних закладів району виставили виготовлені власноруч писанки та інші великодні атрибути.

 

Присутні на даному заході мали змогу милуватись різнобарвними писанками, крашанками та дряпанками у виконанні талановитих школярів. На виставці також був присутній заступник начальника відділу надання соціальних послуг Микола Чернуха, який відзначив натхнення та старання учасників у  виконанні робіт. Більшість експонатів виконано з бісеру та деревини. Конкурсанти вразили відвідувачів виставки своєю креативністю та майстерністю. Кожна робота відображає свій колорит.

Активна участь учнів загальноосвітніх шкіл району в художній самодіяльності підвищує духовність, розвиває патріотизм. Також важливим елементом становлення молодої людини є можливість до самоствердження, виховання в собі таких індивідуальних вольових якостей як відповідальність, цілеспрямованість та наполегливість у виконанні певної роботи. Участь в подібного роду заходах якраз і допомагає формуванню цих психологічних рис особистості.

В майбутньому при виборі професії, навчанні, здійсненні професійної діяльності саме сформовані вольові якості допомагатимуть молодій людині отримувати бажані результати та досягати своєї мети.

Джерело: Свалявська філія Закарпатського ОЦЗ

 

07 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів