В Ужгороді за добу поліція затримала чотирьох водіїв "під шафе"

В Ужгороді за добу поліція затримала чотирьох водіїв "під шафе"
А всього в останній робочий день тижня на Закарпатті поліцейські документували п’яних водіїв сім разів.

 

Вчора, 6 квітня, на Закарпаття сім раз поліцейські документували п’яних водіїв. Працівники управління патрульної поліції в Закарпатській області спіймали чотирьох таких в Ужгороді та одного в Мукачеві, групи реагування патрульної поліції Ужгородського та Мукачівського районих відділень – по одному, в селах Барвінок та Серне.

«ВАЗ-2103» працівники ГРПП зупинили біля села Барвінок Ужгородського району за неправильне використання зовнішніх світлових приладів, що є порушенням ст. 121 КУпАП. Працівники групи реагування патрульної поліції під час спілкування з водієм встановили, що він не мав документів на право керувати транспортним засобом та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 0,62 проміле алкоголю в його крові.

В селі Серне працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення поліції зупинили водія «ВАЗ-2106» за те, що він не був пристебнутий паском безпеки. Під час спілкування з чоловіком з’ясувалося, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння, про що складено відповідний адмінпротокол.

Нагадаємо, що ГРПП в області за три місяці 2018 року склали 238 адмінпротоколів за ст. 130 КУпАП, спільно ж із Управлінням патрульної поліції в Закарпатській області цей показник сягнув 479 адмінматеріалів.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів