Як обирають собі майбутню професію дітлахи одного села на Закарпатті

Як обирають собі майбутню професію дітлахи одного села на Закарпатті
Мова йде про с.Терново найбільшого територіально-адміністративного району Закарпаття та України — Тячівського.

 

Цікавим видався черговий профорієнтаційний захід для учнів 9-11 класів Тернівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Класні керівники 9-х класів та заступник директора школи з виховної роботи М.М.Костевич підготували цікаву інформацію про різноманітність професій у світі, їх особливості, про важливу роль вибору майбутнього фаху. Класний керівник 9-Б класу І.М.Штен продемонструвала пізнавальну відеопрезентацію «Світ професій». Учні почули цікаві та незвичайні розповіді про їх вибір відомими людьми.

У школу також завітала Н.І.Болдижар – начальник відділу активної підтримки безробітних Тячівського районного центру зайнятості. Наталія Іванівна познайомила школярів з особливостями вибору професії та видами профорієнтаційних послуг Центру зайнятості. Також провела анкетування на визначення здібностей та професійних якостей, ознайомила з програмами Центру з навчання та працевлаштування.

Наприкінці директор школи О.М.Палінкаш висловила слова вдячності шановній гості та всім присутнім, побажала дітям знайти свою мету і цілі у житті, виважено обрати майбутню професію.

М.Мазур, Тернівська ЗОШ І-ІІІ ст., газета "Дружба"

 

07 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів