Що загрожує "великоднім" керманичам-"рекордсменам" на Закарпатті?

Що загрожує "великоднім" керманичам-"рекордсменам" на Закарпатті?
Та те ж саме, що і по всій Україні!

 

Рекордну кількість нетверезих за кермом зафіксували працівники поліції Закарпаття за минулу добу. У десяти районах області задокументовано 21 такий випадок, для порівняння, за весь І квартал 2018 року складено 479 таких протоколів.

Вчора, 8 квітня, працівники поліції Закарпаття задокументували 21 випадок водіння у нетверезому стані. Управління патрульної поліції в Закарпатській області спіймало 6 осіб, які сіли за кермо напідпитку: 2 – в Ужгороді та 4 – в Мукачеві. По одному такому випадку фіксували групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, Свалявського, Міжгірського відділень та Хустського відділу. По два адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП склали працівники Іршавського, Виноградівського , Рахівського відділень та Тячівського відділу поліції. Трьох п’яних за кермом спіймали ГРПП Берегівського відділу поліції.

ГУНП в Закарпатській області наголошує, що за перше протягом року керування транспортним засобом у стані сп’яніння передбачено штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. За повторне аналогічне порушення за 12 місяців накладається штраф у розмірі 20 400 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. Водіям, які більше як два рази протягом року притягувалися до відповідальності за водіння у нетверезому стані і знову сіли за кермо п’яними, загрожує штраф у розмірі 40 800 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів