Урок мужності для ужгородських школярів провели представники Нацгвардії

Урок мужності для ужгородських школярів провели представники Нацгвардії
Уже не вперше військовослужбовці 4 батальйону військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, що дислокується в Ужгороді, проводять Уроки мужності для юнаків і дівчат, які в майбутньому бажають стати захисниками нашої Батьківщини.

 

Цього разу до гвардійців завітали учні 10 класів Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

На території військової частини учням була представлена виставка зброї та бойової техніки. Нацгвардійці розповідали відвідувачам, які важливі завдання виконує Національна гвардія України, її роль та місце в системі забезпечення безпеки держави, перспективи розвитку військового формування та ділилися досвідом з юнаками стосовно зброї, її застосування, будови, тактико-технічних характеристик , а також розповіли про шлях, який вони пройшли за період військової служби.

Солдат Андрій Крастиченко наголосив: «Від кожного з нас залежить майбутнє нашої молодої незалежної держави, і тільки разом ми зможемо перемогти всі труднощі, та подолати всіх внутрішніх та зовнішніх ворогів».

Задоволеними залишилися і юнаки і військові. Одні тим, що дізналися та відкрили для себе багато нового і цікавого, а інші тим, що мали змогу поділись враженнями про проходження військової служби у лавах Національної гвардії України своїм майбутнім товаришам.

Майор Йосип Бак, Національна гвардія

ФОТО автора

 

10 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів