Закарпатська четвірка отримала травми, гасаючи на квадроциклі

Закарпатська четвірка отримала травми, гасаючи на квадроциклі
Хлопці просто перекинулися на гірській дорозі.

 

Співробітники Тячівського відділу поліції розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій постраждало четверо місцевих мешканців. За даним фактом розпочали розслідування.

Вчора, 9 квітня, близько 22.30 год, до поліцейських Тячівського відділу надійшло повідомлення від  медиків центральної районної лікарні про те, що до їхнього медзакладу доставлено чотирьох місцевих мешканців із травмами різного ступеню важкості, отриманих внаслідок ДТП.

На місце аварії виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи, які встановили, що четверо осіб, близько 19.00 год, рухаючись ґрунтовою  дорогою у гірській місцевості в межах населеного пункту Терново, перекинулися з квадроциклу і отримали численні травми. Попередньо встановлено, що  за кермом квадроциклу марки «Bombardier» перебував чоловік, віком 34 роки, його  пасажирами  були три жінки віком 45, 35 та 33 роки. Всі потерпілі — мешканці с.Терново Тячівського району доставлені до місцевої лікарні для надання медичної допомоги.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом). У поліції  встановлюють  обставини та причини автопригоди. У справі триває  розслідування.

Джерело: Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області

 

10 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів