Якщо майбутній поліцейський не вкладеться у нормативи, йому дадуть кілька місяців "перепочити"...

Якщо майбутній поліцейський не вкладеться у нормативи, йому дадуть кілька місяців "перепочити"...
А потім, після додаткової підготовки, він зможе через кілька місяців пройти іспит повторно, повідомив Голова Національної поліції Сергій Князев.

 

Основний «відсів» кандидатів відбувається під час здачі нормативів. Відтак, тим кандидатам, які не вклалися у норматив на долі секунд, даватимуть змогу пройти іспит повторно за декілька місяців. Про це Голова Національної поліції повідомив сьогодні, 10 квітня.

За словами Сергія Князєва, за кордоном така практика існує вже давно. Якщо кандидат вмотивований і має бажання служити в поліції, але на фінальному іспиті не вкладається у норматив на декілька секунд, йому дають можливість «підтягнути» свої навички. Після кількох місяців додаткової підготовки він знову здає іспит. У разі успішної здачі кандидат вступає на службу до лав поліції.

«Я вважаю, нам необхідно змінити підхід і давати шанс кандидату «підтягнути» за декілька місяців рівень своєї підготовки до належного рівня», – зазначив глава Нацполіції.

Він додав, що наразі в Академії навчаються 185 курсантів з 12 регіонів України. Серед них – слухачі з Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Черкаської, Київської, Івано-Франківської, Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької та Херсонської областей.

Нагадаємо, сьогодні, 10 квітня, керівництво Нацполіції проінспектувало навчальний процес в Академії патрульної поліції.

Джерело: Департамент комунікації Національної поліції України

 

10 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів