Прекрасно, коли вже доросла дитина зможе сказати: "Це дерево посадив я сам!"

Прекрасно, коли вже доросла дитина зможе сказати: "Це дерево посадив я сам!"
Працівники ДП «Хустське ЛДГ» озеленили територію дитячого садочку в рамках акції #Майбутнє_лісу_у_твоїх_руках».

 

Робити вклад в зелене майбутнє нашої планети ми можемо вже сьогодні, привчаючи молодше покоління любити і поважати природу. Відтак працівники ДП «Хустське ЛДГ» озеленили територію дитячого садочку в рамках акції #Майбутнє_лісу_у_твоїх_руках».

До акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка відбулась сьогодні, 11квітня, приєдналися працівники державної лісової охорони, вихователі та малеча дитячого санаторного садочка №5 міста Хуст. У цей день представники ДП «Хустське ЛДГ» разом з дітками та вихователями посадили 20 саджанців.

До посадки долучилися: працівники дитячого садочка: завідуюча Альбрехт О.В., вихователі: Пензеник О.Р.,Гелеван В.В., Шперик О.П., 45 дітей старшої, середньої та молодших груп  садочка та працівники ДП «Хустське ЛДГ»: інженери лісового господарства Пинзеш М.Л., Ришко І.М., провідний мисливствознавець Рошко М.В.  

«Висаджування дерев - не лише корисне, але і захоплююче зайняття. У сонячну квітневу днинку, озброївшись граблями, лопатами і лійками приступили до посадки саджанців. Пройде час, діти виростуть, а разом з ними і саджанці перетворяться на красиві дерева.  А в пам’яті  залишаться приємні спогади. Адже це чудово, коли дитина, ставши дорослим, зможе сказати: «Це дерево посадив я сам»! Дерева посаджені малечею радуватимуть багато поколінь інших діток, які відвідуватимуть  дитячий сад», - каже інженер з охорони лісу Світлана Коршинська.

Джерело: Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

11 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів