Профспілки Закарпаття і далі ігнорують судове рішення!

Профспілки Закарпаття і далі ігнорують судове рішення!
Вкотре з метою попередження та уникнення конфліктних ситуацій, провокацій чи безпідставних звинувачень на адресу Закарпатського окружного адміністративного суду та судової системи в цілому, суд доводить до відома громадськості наступне.

 

У зв’язку з повним ігноруванням Закарпатськими профспілками розпорядження Кабінету Міністрів України №221-р від 29 березня 2017р.,  рішення Господарського суду Закарпатської області  від 27 листопада 2017 року, яке набуло законної сили 08 лютого 2018 року про усунення перешкоди у користуванні та розпорядженні належною Закарпатському окружному адміністративному суду на праві оперативного управління частиною будівлі літ. АА' за адресою: площа Народна, буд. 5 у м. Ужгород загальною площею 3676,4 кв.м. шляхом її звільнення, Закарпатський окружний адміністративний суд направив Закарпатській обласні раді професійних спілок претензію про досудове врегулювання спору в частині відшкодування фактичних збитків у зв’язку з вимушеною орендою іншого приміщення необхідного для роботи суду.

Так, склалася ситуація, що за наявності в оперативному управлінні та на балансі  приміщення за адресою пл. Народна, 5 у м. Ужгороді суд вимушено орендує два інших приміщення  за адресами вул. Загорська, 30 м. Ужгород – будівля комунальної форми власності та приміщення за адресою пл. Б.Хмельницького, 21 у м. Ужгороді – будівля приватної форми власності.

Джерело: Прес-служба Закарпатського окружного адміністративного суду

 

12 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів