Усі трагедії на автошляхах Закарпаття — від "некерованих" водіїв!

Усі трагедії на автошляхах Закарпаття — від "некерованих" водіїв!
Пам’ятайте: "Алкоголь —це зло!"

 

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння у Мукачівському, Виноградівському, Тячівському, Іршавському, Берегівському районах.  

У селі Ільниця Іршавського району вночі сталася ДТП: автомобіль пошкодив газову трубу, через що стався витік газу. Доки аварійна газова служба ліквідовувала наслідки аварії, поліція розшукала винуватця пригоди. Ним виявився 40-річний місцевий житель, який керував автомобілем марки «Fоrd» іноземної реєстрації. В лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. Водій також не надав водійського посвідчення. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за керування в стані алкогольного сп’яніння, за скоєння ДТП і за втечу з місця події. Також він повинен відшкодувати газовикам затрати на ліквідацію аварії, а це 200 тисяч гривень.

Ще один п’яний водій попався іршавським правоохоронцям у селі Кушниця. 24-річний місцевий житель керував незареєстрованим мотоциклом марки «Jаwa», не мав захисного шолома. Коли мотоцикл зупинили працівники групи реагування патрульної поліції, то з’ясували, що молодий водій перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння – драгер виявив у нього аж 3,55 проміле алкоголю. Поліції довелось викликати на місце події «швидку». На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.  

На АЗС в місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі, як нетверезий чоловік сідає за кермо автомобіля марки «Sкоdа Yetі» іноземної реєстрації. Правопорушника зупинили, ним виявився 38-річний житель села Мужієво Берегівського району. Цей чоловік уже двічі був позбавлений судом права керування, а тепер знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що працівники поліції склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування.       

Двох п’яних водіїв затримали тячівські поліцейські. Спершу в місті зупинили автомобіль марки «Volkswagen Cаddy», водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння 67-річний житель села Угля Тячівського району. Працівники групи реагування патрульної поліції доставили водія на медосвідування в лікарню, де виявили 1,60 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Другий нетверезий водій попався в Тячеві вночі. На автомобілі марки «ВАЗ-2107», яким керував 28-річний житель села Крива Тячівського району, не освічувався задній номерний знак, що й стало підставою для його зупинки. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Велика-Мала Копаня у Виноградівському районі працівники групи реагування зупинили зранку автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, який робив небезпечні маневри. За кермом перебував 26-річний житель селища Королево. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення, керував чужим автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 2,2 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без  водійського посвідчення. Машину передали власнику.

У селі Верхній Коропець на Мукачівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок під керуванням 39-річного місцевого жителя, який робив незрозумілі маневри. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні в нього виявили 2,5 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів