"Поверніть наші гроші!" Обікраденим вкладникам банку в Мукачеві вже не сила терпіти!

"Поверніть наші гроші!" Обікраденим вкладникам банку в Мукачеві вже не сила терпіти!
Ще одна вимога у людей, що зібралися сьогодні під дверима пограбованого VS Банку, окрмі вимоги негайно повернути вкрадені у них кошти, — банк не закривати!

 

Сьогодні робота VS Банку та сусіднього з ним на вулиці Валенберга в Мукачеві була заблокована.

Постраждалі від нещодавнього пограбування вирішили вийти на мирну акцію. та заблокували шинами всі входи до банку, чим зупинили його роботу.

Як зазначив кореспондент Мukachevo.net з місця події, для підтримання правопорядку прибули працівники патрульної поліції та міського відділу поліції. Також, помітно було швидку допомогу та автівку пожежників.

Організатори мітингу стверджують, що акція була таємно запланована. Шини, якими заблокували вхід, привезли сьогодні з самого ранку.

Нагадаємо, це саме ті люди, які вклали свої кошти у ячейки збереження вищевказаного банку. Які, на початку березня жорстко пограбували.

Вимоги до банку активісти висловили чіткі, аби банк дав хоч якусь відповідь на ситуацію яка склалася, адже вже більше місяця ніяких пояснень немає. Люди сподіваються на те, що банк їм поверне гроші, або хоча б якусь частину.

— У нас одна вимога, щоб нам повернули гроші, не закривати банк, - зазначають активісти.

Трохи згодом, до людей підійшов Столяров Олексій, керівник управління роздрібного бізнесу VS Банку, які входять в групу ТАС, який пояснив, що він не компетентний давати відповіді на питання людям, і пообіцяв знайти людину, яка буде займатись їх питанням та яка надаватиме всі відповіді на питання людей.

Так, через деякий час пан Олексій заявив, що завтра  у Мукачево приїде Заступник голови ради директорів Катерина Мелеш, яка о 12:00 в приміщені банку зустрінеться з ними і дасть хоч якісь відповіді щодо майбутніх дій по цьому питанню, інформує Мukachevo.net.

— Я думаю вона має приїхати з якомось пропозиціями, думаю саме зараз займається цим питанням. З чим їхати, що сказати людями, зараз вона це рішення буде приймати, - зазначив Столяров Олексій, керівник управління роздрібного бізнесу VS Банку, який входить в групу ТАС.

 

12 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів