Закарпатці все ще несуть зброю до поліцейських відділків

Закарпатці все ще несуть зброю до поліцейських відділків
Двоє ужгородців, два мешканці Іршавщини та свалявчанин у загальному принесли до поліції 6 одиниць зброї. Власники п’яти рушниць поновлять дозволи на користування зброєю, а директор банківського відділення знищить – службовий пістолет.

 

Вчора, 11 квітня, в рамках «Місячника добровільної здачі зброї» з заявою про бажання зареєструвати на своє ім’я рушниці до поліції звернулися мешканці різних районів Закарпаття. 

За добу задокументовано 5 фактів добровільної здачі зброї. Свалявчанин та двоє іршавчан принесли на реєстрацію рушниці, а директор банківського відділення в Ужгороді здав службовий пістолет до поліції через непридатність. Ще один мешканець обласного центру Закарпаття здав до поліції одразу дві рушниці. Як запевнив заявник, зброю він знайшов у сараї, за місцем проживання його матері. Тепер ужгородець має намір її узаконити.  

Нагадуємо, що громадяни, які добровільно здають зброю до поліції, звільняються від кримінальної відповідальності, а також мають нагоду зареєструвати її на себе. Квітневий місячник добровільної здачі зброї триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів