За добу на Закарпатті поліціянти встановили місцезнаходження шістьох розшукуваних

За добу на Закарпатті поліціянти встановили місцезнаходження шістьох розшукуваних
Правоохоронці Ужгорода, Перечинщини, Берегівщини та Тячівщини розшукали шістьох безвісти зниклих людей, троє з яких перебували в розшуку за скоєння злочинів.

 

Працівники сектору кримінальної поліції кількох районів Закарпаття провели ряд заходів, у результаті яких були знайдені шість краян. Троє з них переховувалися, намагаючись уникнути покарання за скоєння крадіжок. Про зникнення інших трьох повідомили їхні родичі.

В одному з випадків працівники поліції розшукали 88-річного мешканця села Ворочево, що на Перечинщині. Пенсіонер уже неодноразово зникав з дому. На цей раз його знайшли за 25 кілометрів від його села — у центрі Великого Березного. Наразі чоловік перебуває за місцем свого проживання під доглядом сина, який і повідомив про зникнення батька.

Ужгородські поліцейські розшукали ще двох безвісти зниклих: 63-річну  жінку та 52-річного чоловіка. Ужгородку, за наданим орієнтуванням від її співмешканця, правоохоронці розшукали за кілька годин. А 52-річний житель обласного центру, як з’ясували працівники поліції, втратив зв’язок із братом після того, як виїхав у Київ на заробітки. Наразі чоловік вдома в Ужгороді.

Крім цього, поліцейські встановили місцезнаходження  трьох розшукуваних за скоєння правопорушень. Двоє берегівчан та житель села Руське Поле Тячівського району підозрювалися у скоєнні схожих злочинів — крадіжки велосипедів. Поліцейські Берегівщини затримали 42 та 26-річного мешканців села Берегуйфалу, а правоохоронці Тячівщини — 46-річного жителя села Руське Поле. За даними справами триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

12 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів