Новий бренд на проспекті Свободи 2. Щоб поїсти по-закарпатськи…

Новий бренд на проспекті Свободи 2. Щоб поїсти по-закарпатськи…
Хочете поїсти по-закарпатськи, відчувши всю гаму смаків, яку відкривають кулінарні традиції багатьох народів, які проживають у краї за Карпатами – українців, угорців, румунів, словаків, німців, чехів, ромів? Тоді попрямуйте до нового магазину «Karpat Water» на проспекті Свободи 2 в Ужгороді.

 

Тут прописалися десятки торгових точок – від відомих фірм до нікому не знайомих. Але цей магазин на проспекті, якій відкрився усього три місяці тому, в багатьох відношеннях особливий. Запрошуємо до «віртуальної» екскурсії в «Karpat Water» – магазин, у якому можна купити джерельну і мінеральну воду, численні приправи і спеції, десятки різновидів кави.

Вже на вході нас зустрічає «харчова» піраміда, яка заполонила півкімнати. Особливість піраміди в тому, що складена виключно з продукції компанії «Огородник», який має власне виробництво. Ціни на всі приправи і спеції помірні, бо – від виробника.

Детально зі споживчими якостями харчових продуктів компанії можна ознайомитися на сайті www.shop.ogorodnik.ua. У магазині ж продавець покаже-підкаже, що й до чого. Будь-який товар можна дістати з полиці, за потреби навіть спробувати на смак і запах.

– В цій групі пропонуємо майже триста різновидів продукції, тож вибрати є з чого, – розповідає завідуюча. – Всі від одного виробника, який працює з магазином напряму без посередників. Кожному покупцеві надається можливість залишити відгук із оцінкою якості продукції та обслуговування в фірмовому магазині, і цей відгук обовязково прочитає та відреагує на нього керівництво підприємства. Думка споживача в кожному випадку буде врахована. Компанія існує вже багато років, і ця стабільність, намагання зберігати добре імя в очах покупців говорять самі за себе.

Шаян дарує смак і здоровя

В окремому торговому приміщенні розміщено джерельну та мінеральну воду, яку виготовляє компанія «Цілющі криниці».

Шаянську Джерельну воду видобуваємо з артезіанської свердловини просто в місці розташування заводу в зоні знаменитого курорту Шаян. «Шаянську Джерельну» продаємо в великих бутлях -18,9л; 10; 5л та газовану і негазовану 2; 1,5; 0,5 пляшках.

- В асортименті є мінерально-лікувальні води, що розливаються в ПЕТ-пляшки на 1,5-0,5 літра та скляних на 0,5 літра. Це такі як «Шаянська» «Поляна Цілюща» та наш бренд – «Драгівська». Ця унікальна вода є єдиною в Україні, що містить природній йод. На кожну воду знаходиться свій покупець, адже уподобання в людей різні, як і вплив на організм. Вся інформація є на сайті www.karpatwater.com.ua.

Стало цікаво, чи слово «джерельна» підкріплюється реальними показниками чистоти, незасміченості води. Дізнався, що на заводі є лабораторія з сучасними вимірювальними приладами, яка постійно перевіряє воду на відсутність у ній сторонніх хімічних речовин, забруднень. За чистотою на виробництві стежить технолог.

– На всі ці значні додаткові витрати компанія йде свідомо, дбаючи про своє реноме, – каже керуючий магазину. – Інакше неможливо було б підтримувати довіру споживачів, які є нашими постійними клієнтами – і юридичними, і фізичними особами.

– Первісно чиста вода з Карпат завоювала довіру споживачів Ужгорода, Мукачева, ще кількох міст Закарпаття, –  додає керівник напрямку Карпат Ватер. – У обласному центрі постійних покупців маємо понад півтисячі, і ми змушені обмежувати заявки що надходять, Так як кількість води обмежена. Продаж цієї води, а також мінеральної в асортименті – це окремий сегмент розвитку нашого магазину.

Також у магазині знайдете найкращу каву з Португалії під назвою Delta. Її можна придбати в різному пакуванні. але завжди дуже високої якості, яку гарантує цей відомий у світі виробник. В асортименті «Karpat Water» присутня кава Delta як мелена, так і в зернах, тому кожний покупець може обрати ту, яка йому до вподоби.

У подарунок … спеції

Біля «харчової» піраміди забажала сфотографуватися зовсім юна відвідувачка. Їй дуже вже захотілося придбати подарунок мамі. І чому б ним не став гарно упакований набір спецій? Ми не провидці та не беремося вгадувати бажань господинь, тим більше, що й весняне свято 8 Березня давно минуло, але спитаємо самі себе – чому б ні? Набір приправ і спецій, в якому зібрано багато з того, що може таїти в собі фантазія кулінара, у кожному разі буде доречним.

Запрошуємо до «Karpat Water»:

м. Ужгород, проспект Свободи 2.

Режим роботи: пн.-пт. 9.00 - 17.00.

Тел. для замовлення доставки води по м.Ужгород:

‎+38 (050) 931-00-01

‎+38 (098) 902-20-20

www.karpatwater.com.ua

 

12 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів