Закарпатські студенти дали старт суботникам: прибрали ділянку перед університетом

Закарпатські студенти дали старт суботникам: прибрали ділянку перед університетом
Нарешті в Ужгород прийшла справжня весна. Позитивний настрій і трошки небайдужості – аж ось перші студенти прибирають сміття під вікнами центрального корпусу УжНУ на Бамі. 12 квітня першими в бій з усіляким непотребом вступили студенти-ентузіасти математичного факультету.

 

Трохи часу за роботою й жартами, і стежка до альма-матер чиста. Студент Антон Бровді коментує: «Я щороку долучаюся до прибирання території – іще в школі нас привчали до толоки. Цьогоріч ми стали першим факультетом, який вийшов на суботник, і хочеться сподіватися, що надихнемо своїм прикладом решту молоді та й ужгородців загалом на прибирання територій там, де вони щодня ходять. Ми зібрали майже десяток пакетів сміття – навіть не очікував, що його виявиться так багато. Найбільше, до слова, було цигаркових недопалків».

Поки математики прибирали, до них приєдналися ще дві студентки з юридичного факультету, які експромтом вирішили долучитися до толоки.

Продовжать свою роботу математики вже цієї суботи – вирушають на пікнік до Вучкового на Міжгірщині, де планують не лише відпочити на природі, а й заодно почистити її від сміття.

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

 

13 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів