Офіцери-нацгвардійці з Ужгорода професійно вдосконалювалися у місті Лева

Офіцери-нацгвардійці з Ужгорода професійно вдосконалювалися у місті Лева
Упродовж двох днів.

 

У Львові командири батальйонів та їхні заступники військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України на заняттях з командирської підготовки вдосконалювал свою професійну майстерність.

Протягом двох днів офіцери з Тернополя, Рівного, Ужгорода та Львова покращували свої знання із військової топографії, тактики при виконанні спеціальних завдань і організації та методики проведення занять.

Особливу увагу було приділено практичним діям військовослужбовців. Зокрема, на заняттях із військово-інженерної підготовки офіцери вивчали протипіхотні, протитанкові міні та підривники до них, характеристики, будову, принципи дії, правила їх встановлення і знешкодження.

На заняттях з військово-медичної підготовки під керівництвом інструктора з тактичної медицини старшого сержанта Галини Прийми детально відпрацьована послідовність дій за алгоритмом «MARCH». Офіцери навчались зупиняти масивні кровотечі, тампонували рани, вивчали принципи дії кровоспинних засобів та тренувались у накладанні джгутів.

«Сьогодні на заняттях ми досить багато часу приділили практичним діям з військово-медичної підготовки, - розповідає керівник заняття старший сержант Галина Прийма, - адже збереження життя – це найголовніше, що може бути під час виконання будь-яких службово-бойових завдань. Саме сьогодні ми в черговий раз повторювали, як оглядати пораненого в бойових умовах, як забезпечувати прохідність дихальних шляхів, встановлювати назофарингеальну трубку та переводити пораненого в безпечне положення».

Аліна Новікова, Національна гвардія

 

13 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів