Спорткомплекс УжНУ знову приймав юних спортсменів з різних міст України

Спорткомплекс УжНУ знову приймав юних спортсменів з різних міст України
Субота, 14 квітня, був насиченим днем для спортивно-оздоровчого комплексу Ужгородського національного університету, адже тут стартували турнір з плавання та відкрита першість міста з дзюдо для спортсменів з різних куточків України.

 

Спортивні заходи розпочалися урочистим відкриттям турніру з плавання «Кубок Олімпійських Чемпіонів 2018» у якому взяли участь команди з Ужгорода, Чернівців, Львова, Івано-Франківська, Тернополя та Луцька. Змагання, що проходили під егідою Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради та відокремленого підрозділу Федерації плавання України в Закарпатській області зібрали близько ста учасників з різних областей.

Для урочистого відкриття турніру прийшло чимало поважних гостей, зокрема побажали «швидкої води» спортсменам заступник міського голови Василь Гомонай, керівник Федерації плавання України в Закарпатській області Роберт Левицький, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король та директор спортивно-оздоровчого комплексу Андрій Курта.

«Ви приїхали до нашого міста у дуже гарний час, адже з приходом весни воно починає квітнути, і я переконаний, що це принесе вам задоволення. Знаю, що кожен з вас сьогодні отримає також задоволення від турніру та продемонструє хороші результати, адже тут і сьогодні, зібралися найкращі спортсмени з різних міст, які, в майбутньому, будуть плавцями святого рівня і прикладом для наслідування» - зазначив проректор УжНУ Ігор Король.

Хлопці та дівчата змагалися у декількох стилях: вільному, брасі, батерфляї та на спині на дистанціях 50 та 100 метрів. Кожен з них боровся, як за хороші командні результати, так і за особисті – адже, у підсумку турніру відзначали найкращих плавців серед хлопців та серед дівчат.

Директор спорткомплексу УжНУ Андрій Курта зізнається, що це тільки початок у турнірному графіку університетського комплексу. «За зимовий період ми втілили ряд оновлень та ремонтних робіт, які дають змогу приймати усіх охочих не тільки впродовж навчального року, але й під час літніх канікул. Сьогодні, до прикладу, окрім турніру з плавання в стінах спорткомплексу буде відбуватися відкрита першість міста Ужгорода з дзюдо серед юнаків та дівчат. Дуже втішно, що спорткомплекс має змогу долучатися та бути майданчиком не тільки для оздоровлення молоді, але й злітною смугою для спортсменів, які, я переконаний, досягнуть чималих спортивних висот».

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

15 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів