Вдалий весняний старт закарпатських команд у ДЮФЛУ

Вдалий весняний старт закарпатських команд у ДЮФЛУ
Перший весняний 12-й тур у рамках дитячо-юнацької футбольної ліги України в вищій лізі став вдалим для закарпатських команд.

 

Команди мукачівського МФА зустрічалися з  представниками луцької «Волині». З чотирьох матчів МФА в трьох переграли волинян, а в одній  зустрічі поступилися. Команди МФА U-17 та U-15 у рідних стінах здолали волинян – 2:1 та 1:0 відповідно. На виїзді МФА U-16 також святкував вікторію – 3:0, а гравці U-14 поступилися лучанам – 0:2.

Тож до загальнокомандної скарбнички мукачівці додали 9 залікових балів.

Ще більш вражаючим став успіх ужгородців, які двома складами на виїзді здолали чернівецьку «Буковину» - U-16 та U-14 святкували перемоги з результатом – 3:0 та 4:0. А команди СДЮСШОР U-17 та U-15 у рідних стінах здолали володимир-волинський BRW-ВІК – 1:0 та 2:0.

Тож у цьому турі ужгородці беруть максимальну кількість балів – 12.

У загальнокомандному заліку МФА продовжує замикати турнірну таблицю, однак значно наблизився до найближчого суперника – чернівецької «Буковини», яка випереджає мукачівців на три очки. СДЮСШОР після цього туру значно покращили свій очковий багаж і поступово пересувається з центральної частини таблиці на верхні щабелі.

У першій лізі почин наших команд з вищої ліги продовжив наш першоліговий представник «Зінедін» (Ужгородський район), який вдома в обох вікових групах U-17 та U-15 святкував вікторію над львівським СДЮШОР-4 – 3:0 та 6:0 відповідно.

Тож вітаємо наші команди з успішним відновлення чемпіонату й бажаємо так тримати і далі.

Семен МИХАЙЛИК

 

16 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів