Ужгородський амфітеатр прийматиме фестиваль вогню Fire Life Fest 2018

 Ужгородський амфітеатр прийматиме фестиваль вогню Fire Life Fest 2018
В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди проведення в Ужгороді фестивалю вогню Fire Life Fest 2018. Організатори Ірина Мартин та Юрій Кочут Юрій розповіли, чим подивують цього року відвідувачів на святі.

 

Цьогорічний Fire Life Fest 2018 буде проходити 30 квітня - 1 травня в ужгородському Амфітеатрі. У програмі : вогняне шоу; "фаєр-батли" (змагання артистів з вогнем);  світлодіодне шоу, дзеркальне шоу та циркове шоу (фокусники, гімнасти, акробати та жонглери) та ще багато цікавих виступів та майстер-класів. А також встановлення нового рекорду – одночасний виступ 100 артистів з вогнем!

 «Буде ще більше вогню, ще більше вражень: їжа на вогні, їжа, яка палає. Наприклад, тайська кухня, яка готується спеціальним методом у спеціальному посуді. Тобто, це буде, не просто фестиваль, а шоу. Протягом двох днів, з 18.00 до 23.00 години буде шоу-програма. І окремо денна програма, - розповіла Ірина Мартин.-- Також відбуватимуться вогняні змагання, де артисти змагаються у своєму вміння володіння реквізитом, будуть конкурси з вогнем. Завітають артисти з усієї України, а також Білорусі, Чехії, Естонії, Франції. Загалом близько 100 осіб. Приїде надзвичайний колектив з Харкова, який покаже вогняне шоу з повітряною акробатикою».

Юрій Кочут зауважив, що фестиваль вийшов на хороший міжнародний рівень. « Якщо порівнювати з «Україна має таланти», --  це на такому ж рівні. Аналогів нашому фестивалю немає, -- каже організатор фесту. -- Діяв раніше Київський фестиваль вогню, зараз він припинив діяльність. Тому саме в Ужгороді є класна можливість для артистів  і глядачів побачити щось незвичне. Деякі глядачі приїжджають з інших міст України спеціально, щоб побачити наше шоу».

Крім шоу та виступів та конкурсів на території фестивалю діятиме майданчик для дітей. Аніматори будуть займатися з дітками, розповідати легенди про вогонь, а також пояснюватимуть, як треба поводитися з вогнем.

Денна програма фесту розпочинається о 12.00 (30.04-1.05) , вечірня завершується о 23.00. Деталі на сторінці фестивалю https://www.facebook.com/events/1574861242633886/

 

16 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів