"Товариш" по застіллю поцупив у закарпатця з кишені вісім сотень гривень

"Товариш" по застіллю поцупив у закарпатця з кишені вісім сотень гривень
Співробітники Тячівського відділу поліції розслідують обставини грабежу, вчиненого 35-річним мешканцем села Велика Уголька. Місцевого мешканця, якого обґрунтовано підозрюють у вчиненому, поліцейські затримали.

 

Вчора, близько 10:20 години, поліцейські отримали повідомлення від 26-річного мешканця села Велика Уголька Тячівського району про побиття та пограбунок односельцем. Також заявник повідомив, що напередодні ввечері його товариш зайшов до нього в гості,  а після спільного застілля, викрав з кишені його куртки 800 гривень.

На місце події, до будинку потерпілого, прибули поліцейські слідчо-оперативної групи, які встановили, що у приватному будинку потерпілого, між ним та двома  іншими односельчанами, віком 35 років,  виник конфлікт та бійка. В результаті — один  із гостей наніс тілесні ушкодження хазяїну будинку і відкрито  викрав у нього гроші.

Поліцейські Тячівського відділу швидко встановили обставини події і затримали підозрюваного. Ним виявися 35-річний місцевий мешканець. Крадені гроші у чоловіка вилучили та повернули власникові.

За фактом відкритого викрадення чужого  майна у поліції  розпочали слідство  за ознаками частини 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Правоохоронці вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. У справі триває слідство.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів