Нагальні проблеми інформаційної безпеки обговорили Ради адвокатів Закарпаття та Луганщини

Нагальні проблеми інформаційної безпеки обговорили Ради адвокатів Закарпаття та Луганщини
Технологічний прогрес дав людству багато переваг, однак разом з ними і безліч недоліків. Завдяки новітнім технологіям у людей в усіх країнах світу комп’ютерні шахраї крадуть конфіденційні дані, кошти та навіть майно. До того ж успішно підроблюють різного роду документи і навіть судові рішення. Нагальні проблеми інформаційної безпеки днями обговорили Ради адвокатів Закарпаття та Луганщини, що зібралися за круглим столом у Мукачеві.

 

Так, зокрема, присутня на заході голова Закарпатського Апеляційного суду зупинилася на проблемах із якими зіштовхуються його працівники.Жінка розповідає, однією з найактуальніших на сьогодні є збереження персональних даних громадян.Окрема тема, яку підняли за круглим столом - мобільні телефони – смартфони,через які при неправильному користуванні зловмисники можуть легко дізнатися коди до банківських карток.

Підняли тему нещодавнього пограбування філіалу «VS банку» в м. Мукачево, яке власне і стало однією з причин організації круглого столу.Активну участь в обговоренні питань інформаційної безпеки брав Голова Закарпатського відділення Спілки адвокатів України Олексій Фазекош, який власне і зібрав присутніх за круглим столом.На завершення заходу, Олексій Фазекош зазначив, спільне обговорення ради адвокатів Луганської та Закарпатської областей однозначно підтверджує тезу про єдність української адвокатури та її державну позицію.

М-студіо

 

16 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів