Благодійним забігом Ужгород збирав кошти для онкохворих діточок

Благодійним забігом Ужгород збирав кошти для онкохворих діточок
Подолати дистанцію благодійного забігу «Пробіжи – допоможи» на підтримку закарпатської малечі із онкологічними захворюваннями 15 квітня на площі Театральній зібралися небайдужі ужгородці – малеча, молодь і навіть пенсіонери.

 

Дво- та шестикілометровий маршрут – це одне або відповідно три кола від площі Театральної по набережній Незалежності через транспортний і пішохідний мости. Мета – зібрати гроші для облаштування ігрової кімнати в онкогематологічному відділенні Закарпатської обласної дитячої клінічної лікарні (м. Мукачево).

Наймолодші учасники забігу

Мустафа Еїта

Організували акцію Uzhhorod Running Club, ГО «Щасливі діти» та компанія JABIL. До участі долучилося більше двох сотень містян. Наймолодші учасники, 3–4 років, змагалися за нагороду в номінації «Пробізи – допомози», найстарший же, 69-річний бігун, здобув нагороду в номінації «Я ще бірую». Не оминули увагою благодійну акцію й солдати Нацгвардії – усі як один показали неабияку витривалість.

Студент УжНУ Мустафа Еїта приїхав до Ужгорода на навчання з Єгипту і став свідком благодійного забігу. Хлопець коментує: «Побачив багатьох людей, які гарно проводять час, радіють сонцю і гарному дню. З’ясувалося, що тут відбувається благодійний забіг на підтримку діток, хворих на рак. Ми, іноземні студенти, часто помічаємо, що українці дуже добрі й роблять багато благочинних справ – така гуманність привертає до себе».

У підсумку силами бігунів-благодійників удалося зібрати 14 700 гривень.

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

 

17 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів