На Закарпатті п’яні водії вже чинять опір правоохоронцям

На Закарпатті п’яні водії вже чинять опір правоохоронцям
За добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Берегівському та Мукачівському районах.

 

У селі Кольчино Мукачівського району близько 4-ї години ранку працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21099», на якому не освічувався достатньо задній номерний знак. В авто їхала група молодих людей, за кермом перебував 25-річний місцевий житель. Водій мав ознаки  алкогольного сп’яніння й вчинив опір правоохоронцям. Його доставили на медосвідування до лікарні, де виявили 0,22 проміле алкоголю. 

На правопорушника склали два адмінпротоколи: за злісну непокору законним вимогам працівника поліції (ст.185 КУпАП) та за керування в стані алкогольного спяніння (ст.130 КУпАП). Водійське посвідчення вилучили та відсторонили водія від керування. 

У селі Дийда Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили трактор марки «МТЗ-80», водій якого виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили посвідчення тракториста-машиніста та відсторонили від керування. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів