Закарпатка Alina Pash презентувала відео "Бітанга"

Закарпатка Alina Pash презентувала відео "Бітанга"
Alina Pash – нове ім'я на українській сцені. Bitanga – дебютний сингл співачки.

 

Ви коли-небудь чули як звучить Закарпаття? Відлуння засніжених гір і містика диких лісів – перехрестя декількох музичних культур і традицій.

Бітанґа – означає, хуліган. Ще кажуть – шибеник. Непосидюча дитина, за чиїми витівками неможливо встигнути.

"Так мене називав мій дідусь", – говорить Alina Pash. "Мені намагалися нав'язати образ принцеси, але я – інша. Пацанка із зразкової сім'ї. Пам'ятаю, як дідусь злився: я крала гарбузи з сусідніх полів, щоб робити опудала, а він кричав: Бітанґо! Мамку ти солодку!".

Зухвалий, гостро актуальний трайбл-саунд Bitanga – справа рук саунд-продюсера і музиканта Сурена Томасяна, відомого роботою з Іваном Дорном.

Відео на підтримку синглу сповна розкриває образ бітанґи! Яскраві костюми та неймовірні головні убори. Стиліст Валерій Топал збирав їх прямо на голові Аліни з підручних засобів: штанів, кофт, шматків тканин і, звичайно, квітів, що ростуть в окрузі. У кожному кадрі – квіти з різних куточків Закарпаття (всього близько 40 видів). Сюди ж – захоплюючий дух пейзаж і загальна автентичність рівня фільмів Кустуріци. Мотоцикли "з коляскою", гусак в мішку (шкода, але залишився за кадром), кладка дрів за сараєм і чан голубців в кінці важкого знімального дня. 

Varosh

 

17 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів