Причетних до вчинення трьох крадіжок на Закарпатті, "злапали" полісмени

Причетних до вчинення трьох крадіжок на Закарпатті, "злапали" полісмени
Співробітники поліції Закарпаття встановили обставини і затримали осіб, які підозрюються у вчиненні крадіжок у Мукачеві, Виноградові та на Хустщині. За всіма фактами розпочали слідство.

 

Поліцейські Мукачівського, Хустського відділів та Виноградівського відділення встановлюють обставини злочинів, кваліфікованих за ч.1, ч.2 та ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За всіма фактами правоохоронці встановили осіб, яких обґрунтовано підозрюють у таємному викраденні чужого  майна.

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу затримали вже судиму місцеву мешканку, яка демонтувала близько 20 метрів залізничної колії і викрала комплектуючі деталі – підкладки та костилі для рейок. 30-річну підозрювану поліцейські карного розшуку затримали, коли вона мала намір здати крадене на металобрухт. Фігурантка справи розбирала залізничну колію неподалік станції у Мукачеві. За цим фактом поліція розпочала розслідування за ч.1 статті 185 Кримінального  кодексу України (Крадіжка).

Вчора, 16 квітня, на лінію «102» надійшло  повідомлення від 39-річної  мешканки села Кошельово, що на Хустщині, про крадіжку з її продуктового магазину. На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи встановили, що невідомий пошкодив металеву решітку на вікні магазину і проник всередину, звідки  викрав харчові продукти, алкогольні, тютюнові вироби та гаманець з грошима. Поліцейські за кілька годин встановили особу чоловіка, причетного до  вчинення злочину. Ним виявися 51-річний вже судимий мешканець села Іза. За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали слідство.

Із заявою про крадіжку велосипеда, вартістю, близько 6 тисяч гривень, до  правоохоронців Виноградівського відділення звернулась 27-річна мешканка районного центру. Як з’ясували поліцейські, із території загальноосвітньої школи по вулиці Тараса Шевченка невідомий викрав велосипед  і втік. Після проведення пошукових заходів працівники кримінальної поліції встановили особу,  підозрювану у крадіжці. Ним виявися вже судимий 26-річний мешканець міста Хуст. За крадіжку,  вчинену повторно,  а це  ч.2 ст.185 ККУ, у поліції  проводять  розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів