Де працюють сьогодні комунальники та інші служби м.Ужгород?

Де працюють сьогодні комунальники та інші служби м.Ужгород?
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють лінію вуличного освітлення на вулиці Миколи Бобяка та перевіряють роботу світильників у центральній частині міста.

 

«УжАгромікс» робить формувальну обрізку гілок дерев на вулиці Івана Лобачевского, зрізає гілки біля дорожніх знаків на вулиці Коритнянській. На вулиці Олега Кошового зрізають два аварійні дерева. Косять робітники «УжАгроміксу» зелені зони на площі Богдана Хмельницького та на вулиці Митній (від площі Дружби Народів до вулиці Івана Франка).

Робітники КШЕПу косять зелені зони на вулиці Собранецькій, «АВЕ-Ужгород» – на проспекті Свободи, «УжБудСервіс» – на вулиці Михайла Грушевського та транспортному колі на перехресті Минайської та Михайла Грушевського, «Прибиральник Плюс» – на вулиці Перемоги. ТОВ «Наш добробут» також косить зелені зони на вулицях Закарпатській, Володимира Гошовського (Боженка), Яна Гуса, площі Князя Лаборця. На Пагорбі Слави косять та обрізають кущі працівники КП «Ужгородський ККП».

Робітники комунального підприємства КШЕП міняють лампи, проводять обслуговування світлофорів у місті. На вулицях Івана Панькевича, Айвазовського, Івана Сільвая, Станційній, 14 комунальники прибирають стихійні смітники. Продовжують також робити поточний ремонт на вулиці Митній. Вночі із використанням спецтехніки прибирали такі вулиці: Будителів, Антоніна Дворжака, Василя Верещагіна, Собранецьку, Міклоша Берчені, Підградську.

Обслуговуючі компанії «АВЕ-Ужгород», «УжБудСервіс», «Управління житлом», «Хаус Менеджмент Груп», «Прибиральник Плюс» та КП «КШЕП» також прибирають вулиці міста вручну.

На площі Шандора Петефі – капітальний ремонт покриття (підготовка до влаштування опор освітлення), на вулиці Юрія Гагаріна у рамках капремонту тротуарів ставлять бордюр та роблять покриття з ФЕМ-плитки.

Продовжують і капітальний ремонт тротуарів на проспекті Свободи, зокрема, ставлять ФЕМ-плитку. У рамках реконструкції вулиці Олександра Можайського (8 Березня – Минайська) проводять підготовчі роботи, ставлять бордюр, роблять щебеневу основу. На площі Георгія Кірпи продовжують реконструкцію, наразі проводять підготовчі роботи до влаштування дорожнього асфальтобетонного покриття.

Капітально ремонтують покрівлю житлового будинку на вулиці Собранецькій, 98.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

17 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів