Патрульні в Ужгороді знайшли водія, який здійснив наїзд на велосипедистку і втік

Патрульні в Ужгороді знайшли водія, який здійснив наїзд на велосипедистку і втік
Вчора, близько 17-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП з потерпілими від лікаря обласної лікарні. Прибувши за вказаною адресою, інспектори з’ясували, що в лікарні знаходиться потерпіла, яка потрапила в ДТП. За словами жінки, рухаючись на велосипеді на вулиці Капушанській, на неї здійснив наїзд автомобіль Peugeot 406, водій якого зник з місця події.

 

Патрульні передали орієнтування на автомобіль іншим екіпажам та розпочали пошуки винуватця дорожньої пригоди.

Невдовзі, завдяки злагодженим діям, виявили автомобіль причетний до події. За попередньою інформацією, власник автівки, зізнався у скоєній дорожньо-транспортій пригоді.

На місце події патрульні викликали слідчих, які надалі будуть встановлювати всі обставини ДТП. Авто правопорушника евакуювали на арештмайданчик.

Нагадуємо, якщо ви раптом стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, місце скоєння якої водій залишив, негайно інформуйте поліцію за телефоном «102», своєчасно отримана інформація може допомогти встановити порушника. Якщо є потерпілі, що потребують медичної допомоги, повідомте про пригоду «Швидку допомогу», адже іноді шанс на порятунок життя залежіть від хвилин.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

18 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів