Поліція на Закарпатті все частіше виявляє п’яних водіїв без водійських посвідчень

Поліція на Закарпатті все частіше виявляє п’яних водіїв без водійських посвідчень
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському, Рахівському й Тячівському районах.

 

У місті Іршава вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не світила одна передня фара. За кермом перебував 25-річний житель села Ільниця Іршавського району. Водій мав ознаки  алкогольного сп’яніння, але відмовився проходити медосвідування. У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. 

У Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мікроавтобус марки «Меrсеdеs Sрrіntеr», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував 29-річний житель села Грушево Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння, який також не мав водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 0,26 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування нетверезого чоловіка відсторонили. 

У селі Богдан Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері незареєстрований мотоцикл марки «Viрer», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував 38-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не має водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів