На Мукачівщині словесний конфлікт між чоловіками переріс у бійку – один в лікарні

На Мукачівщині словесний конфлікт між чоловіками переріс у бійку – один в лікарні
У Домбоках Мукачівського району побились двоє односельців. Один з них отримав важкі травми та знаходиться у лікарні. Чоловіка, якого підозрюють у побитті, затримала поліція. За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень правоохоронці розпочали слідство.

 

Вчора, 17 квітня, до  поліції Мукачівського району надійшло повідомлення про те, що у селі Домбоки побились молоді чоловіки. 

Працівники Мукачівського відділення поліції, які прибули на місце події,  з’ясували, що між двома місцевими жителями  26-ти років виникла суперечка. Після словесний конфлікт переріс у бійку, в результаті якої один з них наніс тілесні ушкодження іншому по голові. Потерпілого із важкими травмами доставили до місцевої  лікарні. 

Обидва учасники бійки були у стані алкогольного сп’яніння. 

26-річного чоловіка, який побив односельця поліція затримала в порядку 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу.  

Поліція за даним фактом розпочала кримінальне провадження, за попередньою правовою кваліфікацією злочину ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, психічну хворобу або інший розлад здоров'я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя. Даний злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів