Поліція затримала двох мукачівців під час демонтажу 15 метрів залізничної колії

Поліція затримала двох мукачівців під час демонтажу 15 метрів залізничної колії
Співробітники Мукачівського відділу поліції за фактом замаху на крадіжку металевих деталей із залізничної колії розпочали слідство. Затримати двох підозрюваних місцевих мешканців допомогли залізничники, які і викликали поліцейських.

 

На лінію «102», близько 16:00 год, надійшов дзвінок від оперативної групи залізничників.  Вони повідомили, що по вулиці Київській у Мукачеві із залізничної колії, яка прокладена до території приватного підприємства, невідомі особи намагаються викрасти комплектуючі деталі із чорного металу. 

На місці події правоохоронці слідчо-оперативної групи відділу встановили, що двоє молодих людей, віком 17 та 18 років, розбирали верхню будову колії. Причетні до злочину мукачівці демонтували близько 15 метрів залізничного полотна, а викрадене – костилі та колійні підкладки мали намір здати на метал. 

Працівники кримінальної поліції Мукачева встановили осіб і затримали молодих  людей, які підозрюються у злочині. За фактом замаху на крадіжку, що  передбачено ст.15 ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка,  вчинена за попередньою змовою групою осіб) слідчі розпочали розслідування. Мешканців районного центру перевіряють  на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів на території міста.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів