У весняній толоці на Закарпатті взяли участь більше 50 тисяч краян

У весняній толоці на Закарпатті взяли участь більше 50 тисяч краян
У загальнообласній толоці, яка відбулася на Закарпатті в рамках щорічної загальнодержавної акції «За чисте довкілля» минулої суботи взяли участь понад п’ятдесят тисяч закарпатців.

 

Підсумки Дня благоустрою населених пунктів підбили в департаменті інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства Закарпатської ОДА.

До участі у толоці долучилось майже чотири сотні працівників департаментів та управлінь обласної державної адміністрації, понад півтисячі  представників обласних установ та організацій. У містах і районах області задіяли більше тридцяти тисяч осіб, загалом по області участь у толоці взяли більше 50 тисяч закарпатців.

Крім того, до Дня благоустрою населених пунктів долучилися комунальні служби, приватні підприємства, навчальні заклади. Закарпатці прибирали листя, обрізали дерева і кущі, прибирали придорожні та прибережні смуги, канави і кювети, розчищали джерела, потічки, проводили  озеленення. За підрахунками департаменту житлово-комунального господарства ОДА, в  області прибрано та вивезено 5435,87 кубометрів сміття; висаджено 4600 дерев та 3245 кущів; обрізано - 1850 та вирубано 275 дерев, очищено від сміття понад 408 км придорожніх смуг, канав і кюветів та 85 км прибережних смуг.

Джерело: Сайт Закарпатської ОДА

 

18 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів