Українцю довезти в Італію приховані цигарки перешкодили закарпатські митники

Українцю довезти в Італію приховані цигарки перешкодили закарпатські митники
Сьогодні, 19 квітня 2018 року, на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено вивезення з України тютюнових виробів на автомобілі «RENAULT TRAFIC».

 

Приховані цигарки у конструктивних порожнинах транспортного засобу вивозив громадянин України, який у приватних справах прямував в Італію.

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, працівники митниці вивели транспортний засіб з загального потоку для проведення поглибленого митного огляду. Завдяки чому встановлено, що українець  приховав і намагався вивезти за кордон 485 пачок цигарок «Glamur Azure», «LD Super Slims», «Camel Blue», «Marlboro», «Chesterfield», «Compliment» українського виробництва із акцизними марками України.

Таким чином, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю в спеціально виготовлених сховищах.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складається протокол про порушення митних правил, автомобіль, орієнтовною вартістю 210 тис. грн, та цигарки вилучено.

ДФС у Закарпатській області

 

19 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів