Мукачівська поліція вилучила у львів’янина наркотики і підозрює його у вчиненні замаху на крадіжку

Мукачівська поліція вилучила у львів’янина наркотики і підозрює його у вчиненні замаху на крадіжку
За фактом зберігання наркотичної речовини, виявленої у автомобілі підозрюваного у майновому злочині, 40-річного мешканця Львова, мукачівська поліція розпочала слідство.

 

Вчора, 18 квітня, співробітники Мукачівського відділу поліції провели огляд транспортного засобу «ВАЗ 21099» , який належить підозрюваному у майновому злочині. На задньому сидінні автомобіля поліція виявила рюкзак, в якому знаходились два паперові згортки з вмістом речовини схожої на марихуану. Вага вилученого становила близько 30 грамів. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Вилучене  направили на експертизу. Слідчі дії у справах тривають і надалі. Поліція з’ясує походження наркотиків та мету їх зберігання. 

Жителя Львова  затримано у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому  вже повідомили про підозру у вчиненні іншого злочину — замаху на крадіжку. Наразі відносно  нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів