Поліція Закарпаття прорекламувала перед потенційними кандидатами на службу власні досягнення та умови праці

Поліція Закарпаття  прорекламувала перед потенційними кандидатами на службу власні досягнення та умови праці
Сьогодні, 19 квітня, в місті Ужгород, на території міського центру зайнятості відбувся весняний Ярмарок професій та вакансій «День кар’єри». На ньому були представлені підприємства та організації, які зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до своєї кар’єри.

 

Серед учасників Ярмарку професій та вакансій була й Закарпатська поліція. Працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, а також обласного управління Патрульної поліції, рекламували перед численними відвідувачами акції (а були то переважно студенти й учні-старшокласники) досягнення правоохоронної служби області. Розповідали про умови прийому на роботу, навчання та специфіку служби в поліції.

Словесну агітацію серед молоді, так би мовити, підсилювала поліцейська техніка. Зокрема, спеціалізований автомобіль-лабораторія слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, аналогів якому наразі немає в Україні, та службова техніка патрульної поліції.

Особливу зацікавленість в молоді викликала автолабораторія слідства. Юнаки та дівчата мали можливість посидіти за кермом спецавтомобіля поліції, потримати в руках поліцейський квадрокоптер та іншу спецтехніку, котра допомагає правоохоронцям у документуванні та розкритті злочинів.

Сподіваємось, що під враженням від побаченого хтось із сьогоднішніх учасників Ярмарку професій та вакансій в Ужгороді по завершенні навчання висловить бажання працювати в поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

19 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів