Андрій Андріїв: "Ужгородська гімназія - один із найкращих освітніх закладів нашого міста з яскравою та успішною історією"

Андрій Андріїв: "Ужгородська гімназія - один із найкращих освітніх закладів нашого міста з яскравою та успішною історією"
Депутат Закарпатської обласної ради привітав колектив закладу з річницею створення.

 

"Відлік історії Ужгородської гімназії починається з далекого 1613 року. Без перебільшення – це один із найкращих освітніх закладів нашого міста з яскравою та успішною історією. Гімназія сьогодні – інноваційна школа, яка покликана реалізувати сучасні освітянські концепції. Учні цього закладу впродовж усіх років є призерами та переможцями Всеукраїнських етапів учнівських олімпіад. Вважаю за високу честь бути причетним до розбудови та розвитку нашої гімназії. Так, зокрема, долучився до покращення матеріально-технічного забезпечення (закуплено комп’ютерний клас, встановлені сучасні енергозберігаючі вікна, утеплено та оновлено фасад будівлі). Разом з учнями та педагогічним колективом вздовж закладу висадили в недалекому минулому десятки казкових сакур, які щовесни радують усіх оточуючих своїм цвітом. 

Щиро бажаю високопрофесійному колективу та яскравим учням подальших гучних перемог!", - написав Андрій Андріїв на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

19 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів