Завдяки органам ДФС Закарпаття, цьогоріч офіційно зареєстровано 125 «трудових нелегалів»

Завдяки органам ДФС Закарпаття, цьогоріч офіційно зареєстровано 125 «трудових нелегалів»
У ході проведення контрольно-перевірочних заходів протягом першого кварталу 2018 року, працівники управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Закарпатській області виявили у деяких роботодавців випадки виплати заробітної плати та інших доходів з порушенням вимог податкового законодавства.

 

Крім того, в результаті вжитих заходів було виявлено та залучено до офіційного працевлаштування 125 громадян, праця яких використовувалась роботодавцями без належного оформлення, відповідно до вимог законодавства. Відтак сума виплаченого їм доходу роботодавцями без утримання, нарахування, перерахування ПДФО та ЄСВ склала 462,5 тис. грн.

При цьому до бюджету додатково мобілізовано 83,2 тис. грн ПДФО та понад 101 тис. грн ЄСВ.

Варто зазначити, що в результаті проведення спільних заходів працівників ДФС та працівників Управління Держпраці у Закарпатській області, на несумлінних роботодавців, відповідно до чинного законодавства, накладено штрафи.

За словами начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Закарпатській області Михайла Поповича, громадяни, як роботодавці, так і працівники, прагнучи впровадження європейських стандартів і цінностей у різні сфери нашого життя, у тому числі й економічні взаємовідносини, мають викорінювати такі незаконні суспільні явища, як робота без оформлення трудових відносин та виплата заробітної плати «у конвертах». Адже такі випадки руйнують суспільство зсередини і позбавляють працівників соціального захисту держави.

ДФС у Закарпатській області

 

20 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів