Медфак УжНУ організував міжнародну студентську конференцію UMeSCo

Медфак УжНУ організував міжнародну студентську конференцію UMeSCo
На вже традиційний форум до Ужгорода з’їхалися студенти з усієї країни

 

Обговорити важливі аспекти у галузі охорони здоров’я 18 квітня до Ужгорода з’їхалися студенти з усієї країни та закордону. У великому залі засідань Вченої ради відбулося відкриття XVI міжнародної науково-практичної студентської конференції UMeSCo.

Олександр Болдіжар

На відкритті заходу вітальне слово мав проректор з наукової роботи Ігор Студеняк, який зауважив, що організовувати такі конференції стало доброю традицією на медичному факультеті і є частиною науково-дослідної роботи студентів.

Декан факультету Олександр Болдіжар наголосив на важливості таких заходів: «Ми розуміємо, що для вас це – науковий туризм, обмін досвідом: ви набуваєте свіжих емоцій, знаходите нових друзів. А разом із цим це досвід для ведення дальшої наукової діяльності – ви привчаєтеся до правил підготовки й виголошення доповіді, порядку відповіді на питання, спостереження за роботою інших ВНЗ. Упевнений: ця конференція покаже, що українські студенти вміють дружити, працювати й займатися науковою роботою».

Тарас Ганич

Куратор Асоціації студентів-медиків професор Тарас Ганич побажав молодим студентам досягти значних висот у житті й наголосив на тому, що саме тут починається їхнє майбутнє: «Ви можете показати себе, заявити про себе як молодих науковців, зробити перші кроки назустріч своєму майбутньому в медицині».

Студентська конференція триватиме до 21 квітня, й за цей час студенти матимуть можливість відвідувати відкриті лекції та майстер-класи, працюватимуть на секційних засіданнях, а також зможуть ознайомитися із життям Ужгорода та його околиць у рамках екскурсій.

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ

 

20 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів