Поліція урочисто відкрила фінал чемпіонату області з футботу для дітей краю

Поліція урочисто відкрила фінал чемпіонату області з футботу для дітей краю
В Ужгороді на стадіоні «Авангард» начальник поліції Закарпаття Роман Стефанишин та керівник Закарпатської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Михайло Пантьо урочисто відкрили фінал чемпіонату області з футботу для дітей краю.

 

Сьогодні, 20 квітня, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» урочисто відкрили грандіозне свято з футболу для дітей краю. З початку березня під керівництвом Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Закарпатської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» проходили відбіркові турніри з футболу у районах краю. Тепер 14  найсильніших команд приїхали до обласного центру поборотися за головний кубок чемпіонату.

Відкрив спортивне свято начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин, який подякував обласній владі, органам місцевого самоврядування та Федерації футболу Закарпаття за те, що згуртувалися для підтримки молоді у прагненні вдосконалюватися та займатися футболом. Очільник поліції Закарпаття відзначив важливу роль спорту в розвитку дітей та висловив надію перетворити хороше починання в традицію.

Для дітей на урочистому відкритті зіграв духовий оркестр поліції, капітани команд підняли Державний прапор України. Для юних учасників організатори підготували чимало сюрпризів, найбільший захват у футболістів викликав виступ команди «Street Workout Uzhgorod». Багато хто з дітей навіть не здогадувався про існування воркауту, і виступи на перекладині справили на них дуже сильне враження. Крім цього, майстерність показали фехтувальники, вихованці ФСТ «Динамо».

Після урочистостей розпочався чемпіонат із футболу. Крім цього, для дітей працює польова кухня і намети ГУНП в Закарпатській та Управління поліції охорони Закарпаття, де юним учасникам роздають подарунки, солодощі та повітряні кульки з символікою правоохоронців.

Діти сьогодні приїхали з різних куточків Закарпаття і хочуть показати найкращі результати в турнірі.

Нагадаємо, крім спортивної складової, поліція превенції багато працювала з дітьми-учасниками і проводила просвітницьку роботу. І хоча багато із них не стануть в майбутньому юристами чи поліцейськими, але знання своїх прав і обов’язків зробило їх більш захищеними членами суспільства.

Нагородження переможців чемпіонату  сьогодні, 20 квітня, на стадіоні «Авангард» о 14.30.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів