Які плани на сьогодні у комунальників та міських служб в Ужгороді

Які плани на сьогодні у комунальників та міських служб в Ужгороді
Сьогодні в Ужгороді монтують нове освітлення, косять зелені зони, ремонтують дорожнє покриття та вимощують плитку.

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді продовжують монтувати нову лінію вуличного освітлення на вулиці Миколи Бобяка.

«УжАгромікс» косить зелені зони на площі Кирила і Мефодія, транспортного кола на площі Богдана Хмельницького та робить формувальну обрізку гілок, зрізає аварійні дерева на вулиці Івана Лобачевского.

Робітники КШЕПу косять зелені зони на вулицях Загорській, Закарпатській, Собранецькій. Також комунальники ліквідовують стихійні смітники на вулицях Іллі Бродлаковича, Оноківській, Федора Потушняка (Благоєва). Вночі вулиці міста прибирали із використанням спецтехніки.

На Митній та площі Дружби Народів КШЕП продовжує поточний ремонт дорожнього покриття.

«АВЕ-Ужгород» продовжує косити зелені зони на проспекті Свободи, вулиці Тараса Шевченка. Стихійні сміттєзвалища працівники підприємства прибирають на проспекті Свободи,31, перехресті вулиць Михайла Грушевського-8 Березня, а також біля школи №6.

Зелені зони на Минайській та біля спорткомплексу «Юність» косить «УжБудСервіс». Працівники цього ж підприємства прибирають стихійне сміттєзвалище на Минайській,11.

На вулиці Тиводара Легоцького косить «Прибиральник Плюс».

Робітники комунального підприємства «Ужгородський ККП» косять на кладовищах, що на вулицях Климента Тімірязєва, Івана Котляревського, продовжують косити на Пагорбі Слави.

Триває капітальний ремонт покриття на площі Шандора Петефі (підготовка до влаштування опор освітлення), капітальний ремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (ставлять бордюр, покриття з ФЕМ-плитки) та на проспекті Свободи (роблять покриття з ФЕМ-плитки), реконструкції вулиці Олександра Можайського (підготовчі роботи, влаштування бордюру і щебеневих основ) і площі Георгія Кірпи (підготовчі роботи, влаштування щебеневих основ).

Поточний ремонт проїжджої частини вулиць роблять також на вулицях Тиводара Легоцького та Перемоги.

Капітальний ремонт покрівлі житлового будинку проводять на вулиці Собранецькій, 98.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

20 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів