«Минай» розпочинає домашню весну з нічиєї

«Минай» розпочинає домашню весну з нічиєї
22 квітня ФК «Минай» проводив фактично свій перший домашній поєдинок весняної частини чемпіонату України з футболу серед аматорів проти коломийського «Покуття». Ця зустріч завершилася внічию – 1:1, хоч закарпатці мали чимало можливостей у матчі, але перемогу здобути не вдалося. .

 

У складі минайців свій шанс сповна використав Роберт Гегедош на 18-ій хвилині, у штрафній  він скористався з  помилки захисника і одним дотиком переправив м’яча у ворота.

«Покуття» особливих проблем біля володінь кіпера господарів створював. Проте,  свій основний момент гості реалізували.

«Минайці» провалилися в обороні на підступах в штрафній, чим дали змогу пройти хавбеку гостей лівим флангом і віддати в центр на Тараса Сивку – той пробив в перекладину і від неї м’яч зрадницьки опустився за лінією воріт – 1:1.

Команда з Ужгородщини мала можливість вирвати перемогу, однак Михайло Кополовець зі свого удару влучив у стійку, а Василь Пиняшко пробив у воротаря суперника з кількох метрів. Тож лише нічия  й «Минай» у турнірній таблиці залишається на третій сходинці  з 22 очками, на другому «Рочин» - 23 очки, лідирує «ОДЕК» (Оржів) з 25 очками.

 

23 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів