Ужгород вперше відвідає інструментальне тріо "FLAUTANDO" з Хмельницького

Ужгород вперше відвідає інструментальне тріо "FLAUTANDO" з Хмельницького
Станеться це вже завтра, 24 квітня. У складі колективу від Хмельницької обласної філармонії – лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Малик (скрипка), Тарас Малик (флейта) і Максим Заводний (гітара).

 

Всі учасники колективу закінчили Львівську національну музичну академію ім.М.Лисенка, є солістами Хмельницької обласної філармонії, і кожен з них регулярно виступає філармонійними Академічним симфонічним і камерним оркестрами. А такий цікавий ансамбль створили у 2010 році.

За роки творчої діяльності колектив підготував ряд оригінальних програм, серед яких «Маленькі шедеври великих композиторів», «Музика епохи Романтизму», музично-хореографічне дійство «Крізь час та простір», «Опера в мініатюрі» тощо. «Flautando» є постійним учасником таких престижних мистецьких форумів, як фестиваль оперного мистецтва «Барток+» (Угорщина), фестиваль сакральної музики (Польща), фестиваль камерної музики (Білорусь), міжнародний фестиваль «Музика у Старому Львові» (м.Львів), Всеукраїнський фестиваль «Буковинський листопад» (м.Чернівці), Міжнародний фестиваль камерної музики «Хмельницький камер фест» (м.Хмельницький), Всеукраїнський фестиваль «Прикарпатська весна» (м.Івано-Франківськ) та ін. У 2013 році ансамбль записав компакт-диск під назвою «Букет квітів».

Ужгородці та гості нашого міста матимуть змогу почути краще з доробку тріо «Flautando» у їхній програмі «Bouquet  of  flowers». Музичний «букет» хмельничан складуть твори К.Блума, К.Куммера, Ф.Каруллі, Дж.Россіні, Дж.Мюллера, Дж.Брічіальді, В.А.Моцарта, А.Вівальді.

Початок о 18.30.

Концерт пройде у рамках VI Міжнародного фестивалю «Музика без кордонів», який наразі триває у Закарпатській обласній філармонії.

Підготувала Таїсія Грись

 

23 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів