В Ужгороді сьогодні косять зелені зони, прибирають стихійні смітники та відновлюють вуличне освітлення

В Ужгороді сьогодні косять зелені зони, прибирають стихійні смітники та відновлюють вуличне освітлення
Сьогодні «УжАгромікс» косить зелені зони на площі Кирила і Мефодія, у сквері Масарика, схили Київської набережної, підстригає живопліт на вулиці Олександра Довженка. Транспортне коло на вулиці Миколи Бобяка працівники підприємства прикрашають квітами – висаджують канни.

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлюють лінію вуличного освітлення на Минайській, 25, 27 та продовжують монтувати нову мережу на вулиці Миколи Бобяка. Також міняють лампи на вулиці Михайла Томчанія.

Робітники комунального підприємства КШЕП косять зелені зони на вулицях Івана Франка та Загорській. Починають комунальники поточний ремонт проїжджої частини на вулиці Олександра Грибоєдова. Вночі вулиці міста прибирали з використанням спецтехніки.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Антонія Годинки, В’ячеслава Чорновола, Олександра Богомольця,14 і також косить зелені зони, зокрема, на Слов’янській, Київській набережних.

Стихійні смітники на Минайській, 11, Василя Сурикова, Павла Пестеля, у провулку Залізничному прибирають робітники «УжБудСервісу». Це ж підприємство косить на Минайській та Олександра Можайського.

«Прибиральник Плюс» косить зелені зони на вулицях Володимирській, Володимира Погорєлова.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

23 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів