З початку року піротехніками Закарпаття вилучено та знищено 439 боєприпасів

З початку року піротехніками Закарпаття вилучено та знищено 439 боєприпасів
20 квітня о 18:00 до ДСНС області повідомили, що у селі Вільховиця, Мукачівського району знайдено металевий предмет, зовні схожий на мінометну міну. Небезпечну знахідку було виявлено місцевим жителем під час земляних робіт на власній присадибній ділянці.

 

Піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ідентифікували предмет як мінометну міну калібром 55 мм. В подальшому її вилучили та знищили у спеціально відведеному для цього місці.

Інший виклик рятувальники отримали наступного дня о 10:25. Цього разу повідомили, що на вулиці Вербовій у селі Червоне, Ужгородського району, під час проведення земляних робіт на території дворогосподарства власник виявив небезпечний предмет. Піротехніки ДСНС ідентифікували його як мінометну міну калібром 82 мм. При огляді боєприпаса фахівці ДСНС виявили, що у нього пошкоджений вибухник, що унеможливило її транспортування на полігон. Тому, обравши безпечну відстань, піротехніки  знищили міну на місці знахідки.

Усього з початку року піротехніки ДСНС Закарпаття вилучили та знищили 439 вибухонебезпечних предмети.

Шановні краяни! При виявленні підозрілого предмета повідомте про це службу порятунку за номером «101» або правоохоронні органи за номером «102».

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

23 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів